top of page

Borac ubedljiv na završetku sezone

Fudbaleri Borca sezonu 2022/2023 završili su pobedom i to ubedljivim rezultatom 5:1. Za crveno-plave nastupili su: A. Puhar(A. Aćamović), R. Aćamović, Toškov, Vladetić, Samolov (V. Medić), Štikovac (Rakić), Cobor, Gajinov (Popov), Barbul (Zečević), Marinac I Ivančević.

U prvom poluvremenu bez puno prilika na obe strane. Gosti su imali jednu Å¡ansu kada je Puhar fenomenalno intervenisao. Domaći stiÅŸu do pogotka kada je Marinac sa dvadesetak metara Å¡utem koji je zakačio odbrambenog igrača matirao golmana Rohama.

U drugom poluvremenu, nakon odličnog centarÅ¡uta Barbula, Gajinov je rutinski loptu sproveo u mreÅŸu. Golove za domaću ekipu postigli su joÅ¡ Ivančević, Popov i Marinac koji se drugi put upisao u listu strelaca.

Gosti su uspeli da smanje prednost preko Marića i postave konačan rezultat.


Podmlađena ekipa crveno-plavih nije uspela da se u prvoj sezoni vrati u PFL Zrenjanin, najviše zbog svojih grešaka. Najviše raduje to da su priliku dobili igrači iz omladinskog pogona koji su često bili glavni oslonac ove sezone.

Nema sumnje da fudbalski klub Borac ima zalog za budućnost, ali ovoj ekipi predstoji puno rada i zalaganja kako bi sledeće sezone eventualno ušla u borbu za viši rang. Istina, umeli su crveno-plavi da pomrse račune konkurentima, ali to nije bilo dovoljno za neki veći iskorak.

Ekipi Rohama ÅŸelimo da se zahvalimo na fer i korektnoj igri i ÅŸelimo im puno sreće u budućnosti.

Ovom prilikom čestitamo ekipi Napretka iz Banatske Topole na pobedi i direktnom plasmanu u PFL Zrenjanin, a ekipi Jedinstva iz Novog Bečeja ÅŸelimo puno sreće u baraÅŸ utakmici za popunu Područne lige.

Za kraj şelimo da se zahvalimo i navijačima koji su cele sezone bili na tribinama i borili momke u ovoj teškoj sezoni bez obzira na rezultat.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page