top of page

Borac se revanširao za jesenji poraz

Fudbaleri Borca osvojili su sva tri boda u nedelju kada su dočekali ekipu Podgrmeča iz ÅœitiÅ¡ta. Za Borac su nastupali: A. Puhar, ToÅ¡kov, R. Aćamović, Alavanja, Samolov, Å tikovac, Ivančević, Gajinov, Barbul, Zečević i Javorina, dok su na klupi bili joÅ¡ N. Aćamović,V. Medić, Levnajić, JakÅ¡ić, Vladetić, Poučki i Romanov.



Ušli su Aleksandrovčani odlučno u ovaj meč kako bi osvojili sva tri boda. Zečević je fenomenalno probio po boku i rutinski savladao golmana gostiju za prednost već u 5. minutu. Na trenutke su gosti pretili ali je odbrana zajedno sa golmanom Puharom bila na visini zadatka.

Javorina je udvostručio prednost u 37. minutu nakon dobre završnice, da bi gosti u 40. minutu nakon sumnjivog kaznenog udarca smanjili na 2:1 i sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu crveno-plavi su opsedali gol gostiju koji su na trenutke pokušavali da dođu do izjednačenja. Stopostotne šanse propustili su Zečević i Ivančević, da bi u samom finišu meča Marko Ivančević postavio konačan rezultat.

Crveno plavi su upisali treću pobedu i osvojili 9 bodova od mogućih 12.

Ŝelimo da se zahvalimo publici koja nas je bodrila ovaj meč. Gostima şelimo sve najbolje u nastavku prvenstva.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page