top of page

Borac pobedom završio polusezonu

Fudbaleri Borca odigrali su 10. kolo MFL Kikinda ÅœitiÅ¡te i savladali ekipu TerekveÅ¡a u Hetinu rezultatom 0:2. Za Borac su nastupili: Aleksandar Puhar, ToÅ¡kov, Radomir Aćamović, Medić, Tomin, Å tikovac, Gajinov,Brajić(Rakić), Zečević i Javorina dok su na klupi bili joÅ¡ Vladetić i Nikola Aćamović.

Aleksandrovčani su reÅ¡ili da na najbolji mogući način dođu do pobede u poslednjoj utakmici jesenjeg dela i tako se revanÅ¡iraju za poraz u prvom kolu. Bez nekoliko standardnih igrača četa trenera Å kundrića rutinski je odradila zadatak i sa dva gola u mreÅŸi domaćina odnela bodove u Aleksandrovo.

Pogodak u prvom poluvremenu postigao je Barbul nakon fenomenalnog šuta u prvi ugao. Još nekoliko šansi propustili su Brajić, Javorina i Zečević pa se sa minimalnim rezultatom odlazi na odmor.

U drugom poluvremenu gosti postişu još jedan pogodak, ovog puta preko Gajinova koji je nakon centaršuta odlično odreagovao i loptu sproveo u mreşu. Mogli su Aleksandrovčani da ubedljivije savladaju svog rivala, ali su za malo ostajali neprecizni.

Domaćin sem jednog šuta sa distance nije mogao da ugrozi gol Puhara.

Åœelimo da se zahvalimo domaćinu na gostoprimstvu i da im poÅŸelimo puno sreće u nastavku prvenstva. Sledi zimska pauza i prelazni rok.


Hvala navijačima koji u ovim teÅ¡kim danima za klub sa Lukarela prate utakmice, a mi se nadamo da će i ostali meÅ¡tani sela prepoznati trud koji pruÅŸa ekipa sačinjena uglavnom od momaka iz svog sela.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page