top of page

Bez iznenađenja u Kikindi

Ekipa Borca je proteklog vikenda gostovala u Kikindi, ekipi ÅœAK-a, koja za sada zajedno sa Poletom iz Nakova drÅŸi poziciju broj jedan u ovosezonskoj PFL Zrenjanin. Rezultat je bio 2:0 u korist domaće ekipe. Za Borac su nastupili: S. Gajinov, I. Barbul, Samolov, Tomin, Brakus, ToÅ¡kov, Cobor, Vukmirović, D. Gajinov, BogaroÅ¡ki i Grujić. U igru su ulazili Zečević, S. Barbul i Halasev a na klupi su bili joÅ¡ Kovanov, Medić i LakatuÅ¡.

Crveno- plavi su u nedelju doÅŸiveli joÅ¡ jedan poraz na gostovanju uprkos sasvim solidnoj igri. Ekipa je bila preteÅŸno defanzivno orijentisana s obzirom da je na drugoj strani bila ekipa koja nema poraz u dosadaÅ¡njem delu sezone. Iz takve igre stvorile su se tri prilike iz kontranapada u prvom poluvremenu ali Gajinov, Grujić pa BogaroÅ¡ki nisu bili precizni. Na drugoj strani, domaća ekipa je bila, moÅŸe se slobodno reći, počašćena penalom pred sam kraj prvog poluvremena. Da materijala za penal nije bilo videle su obe ekipe ali niko od njih već neko drugi pa je penal ipak dosuđen. Stevica Gajinov odlično čita izvođača jedanaesterca i brani penal ali domaćini na odmor ipak odlaze sa prednošću, nedugo posle penala postiÅŸu pogodak iz jedne guÅŸve u Å¡esnaestercu. U drugom poluvremenu slična igra na obe strane a sredinom poluvremena ekipa iz Kikinde duplira prednost opet greÅ¡kom Aleksandrovčana. Do kraja utakmice se rezultat nije menjao.

Aleksandrovčani su na joÅ¡ jednom gostovanju pruÅŸili solidnu igru ali su ostali bez bodova. Narednog vikenda na svom stadionu dočekuju ekipu Budućnosti iz Srpske Crnje, ekipu sa kojom se u zvaničnim utakmicama nisu sastajali dosta dugo. Iz tog razloga u Aleksandrovu za ovu utakmicu vlada veliko interesovanja a fudbaleri Borca su već od nedelje maksimalno okrenuti i fokusirani na tu utakmicu.

Fotografije sa jučeraÅ¡nje utakmice moÅŸete pronaći u foto- galeriji ili ovde.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page