top of page

Bez bodova i posle ovog gostovanja

Crveno- plavi su proteklog vikenda gostovali u Srpskoj Crnji u okviru 23. kola PFL Zrenjanin. Rezultat ove utakmice bio je 1:0 u korist Budućnosti. Za Borac su juče nastupili: Puhar, Samolov, B. Ivančević, Aćamović, M. Ivančević, Vukmirović, Bičanin, Cobor, Barbul, Gajinov i Rašeta. U igru su ulazili Štikovac, Toškov, Brakus i Zečević a na klupi su još bili Mahalbašić i Popov.


Kao i jesenji duel ove dve ekipe i ovaj proteklog vikenda je bio dosta neizvesan. Ekipe su tokom većeg dela utakmice bile uglavnom ujednačene, neÅ¡to bolje su se snaÅ¡li domaćini u jednoj prilici Å¡to je rezultiralo i konačnim ishodom. Već na samom startu Aleksandrovčani su mogli do gola, na odbijenu loptu je natrčao Gajinov ali nije bio precizan i pogodio je samo okvir gola. Kasnije su i gosti imali izgledne Å¡anse ali je siguran na golu bio Puhar. U prvom poluvremenu se igra uglavnom odvijala na samoj sredini terena te su mreÅŸe u prvom poluvremenu mirovale iako je i Marko Ivančević pogodio prečku. U drugom poluvremenu ista priča a primetan je bio i pad u igri kod obe ekipe usled nedostatka snage. Posle desetak minuta igre Prpa dovodi domaću ekipu u vođstvo a pre toga je veoma lepu odbranu imao Puhar. Usledio je pritisak gostiju, dve solidne Å¡anse ali lopta je samo pogodila okvir gola. U 84. minutu, ToÅ¡kov je zaradio isključenje pa je Borac do kraja utakmice imao igrača manje na terenu. U poslednjim minutima meča gosti su krenuli na sve ili niÅ¡ta ali domaća ekipa je odolela napadima do kraja meča te trijumfovala u ovom opÅ¡tinskom derbiju.

Aleksandrovčani se posle joÅ¡ jednog gostovanja vraćaju bez bodova a zasluÅŸili su bar jedan. Jednostavno lopta ovog proleća na mnogo teÅŸi način ulazi u gol i crveno- plavima je neophodno mnogo Å¡ansi za to. Četvrtoplasirana ekipa nije nadigrala poslednjeplasiranu kao Å¡to to nije ni kolo pre prvoplasirana a ni trećeplasirana ekipa ovog proleća. Ovakav pristup u igri je neophodan svako kolo, te bi pozicija na tabeli bila znatno drugačija. Borba za opstanak joÅ¡ nije gotova a u narednom kolu na Lukarelo stiÅŸe ekipa Banata iz Čente.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page