Zimska pauza na Lukarelu

Igrači FK Borca su poslednje kolo odigrali 24. novembra i završili na 12. poziciji jesenji deo prvenstva (više o ovome je bilo u prethodnim vestima), ali uprkos zimskoj pauzi oni su nastavili da rade ono što najviše vole. Jednom ili dva puta nedeljno se sastaju i u sportskoj hali u Banatskom Karađorđevu igraju mali fudbal. Zimske pripreme se bliže a fudbaleri FK Borca su odlučili da ne odmaraju već da kroz igru na parketu odrzavaju kondiciju i koliko- toliko dočekaju spremni početak priprema a potom i nastavak sezone gde ih čeka težak zadatak u borbi za opstanak.

Što se tiče mlađih kategorija kluba sa Lukarela, možemo izdvojiti da se oni takođe rekreiraju sa prvotimcima. Kadeti crveno-plavih ove sezone su među najmlađim ekipama u ligi. Rezultati nisu oni najviši (3 pobede i 5 poraza) ali bitno je da se trude i da prezentuju svoj klub u najboljem mogućem svetlu lepim ponašanjem i maksimalnim trudom i zalaganjem na terenu.

Radosna vest za upravu kluba je da će još nekoliko kadeta steći pravo da igra u A timu već od proleća. Što se tiče dolazaka, uprava kluba radi na tome, ali o tome nešto više u narednim vestima.

Što se tiče odlazaka, klub je napustio Aleksandar Živković, igrač koji je proveo godinu dana u klubu. Živković nas je pojačao dolaskom iz FK Roham, a njegova sledeća destinacija biće upravo klub iz Nove Crnje. Ovim putem želimo da mu se zahvalimo na zalaganju i trudu i želimo mu puno sreće u nastavku karijere.

Prelazni rok je u toku, a FK Borac će nastaviti da se oslanja na igrače iz svog mesta, odnosno fokus će biti na zadržavanju celog tima. O daljim dešavanjima bićete blagovremeno obavešteni.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo