top of page

Za vikend gostovanje Rusandi

Teško gostovanje je pred crveno-plavima. Protivnik kojeg aleksadnrovčani pamte vrlo dobro iz prošle sezone pošto im je isit taj protivnik naneo najteži poraz u sezoni za nama. Ruku na srce, nisu aleksandrovčani pronašli gotovo nikakvu motivaciju za ovaj meč pošto je opstanak već bio obezbeđen, ali ipak poraz je poraz i treba priznati da su melenčani u potpunosti nadigrali izabrnike Vladimira Zečevića, koji u tim trenucima vodio ekipu sa klupe.

Duga je tradicija međusobnih susreta Rusande i Borca. Ukupno su se ova dva tima sastajala 13 puta u poslednjih deset sezona. Borac je šest puta izlazio kao pobednik iz dvomeča sa Rusandom, 3 puta utakmica se završavala bez pobednika, dok je ekipa iz Melenaca bila uspešnija u četiri navrata. U poslednja dva susreta ova dva tima mreže su se tresle čak 16 puta. Prvo je Borac sa ubedljivih 7:0 deklasirao Rusandu u Aleksandrovu, a pri kraju prvenstva Rusanda je uzvratila istom merom pa su aleksnandrovčani doživeli težak poraz rezultatom 7:2.


Zanimljivo je da Borac na gostovanjima u Melencima nije gubio svaki put. Uspeli su crveno-plavi jednom i da pobede sa minimalnih 1:0 u sezoni 2018-2019. Tri puta utakmice u Melencima su se završavale nerešenim ishodom, a Rusanda je 3 puta uspevala da pobedi crveno-plave. I ovaj statistički podatak dovoljno nam govori da i ovog vikenda možemo očekivati jednu tesnu i neizvesnu utakmicu ova dva tima.

Indetičan učinak u dosadašnjem delu prvenstva ostvarili su Rusanda i Borac. Oba tima imaju po jedan poraz i jednu pobedu. Borac je poražen u Česteregu ali je pobedom nad ekipom iz Banatskog Despotovca nastavio svoju uspešnu seriju pobeda na svom terenu. Sa druge strane, očekivalo se da će Rusanda uspešnije startovati, barem kad je u pitanju prvo kolo i utakmica protiv Budućnosti, no to se ipak nije desilo pa su crnjani odneli sav plen iz Melenaca na samom startu nove sezone. U prošlom kolu, velika pobeda Rusande na gostovanju u Čenti i velika 3 boda za miran početak sezone.


Svakako nas očekuje dobra i neizvesna utakmica, nadamo se rezultatski povoljna po izabranike novog trenena Petra Škundrića. Utakmica je zakazana za Nedelju, 29.august, sa početkom od 17 časova. Pozivamo sve navijače Borca da u što većem broju prisustvuju ovoj utakmici i pomognu svojoj ekipi da dođe do novih bodova.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page