top of page

Vreme je za bodove u gostima

Posle pobede u proteklom kolu, crveno plavi se nadaju novom dobrom rezultatu na gostovanju u Aradcu gde će se sastati sa domaćim ASK. Izabranici Petra Škundrića neće imati ni malo lak zadatak jer za protivnika imaju ekipu koja retko kad gubi bodove pred svojom publikom, a osvajanje bodova u narednom meču bili bi im dovoljni za miran ulazak u finiš prvog dela sezone.

Oba tima su ove sezone imali serije uspona I padova. ASK je uglavnom bio siguran na svom terenu pa je u 5 utakmica ostao neporazen u Aradcu sa skorom od tri pobede I dva remija. U Poslednje tri utakmice pred svojim gledaocima ASK je savladao Vojvodinu iz Bašaida sa 3:1, Krajinu sa 5:0 dok je Budućnost uspela da osvoji bod u Aradcu pošto je utakmica završena bez pogodaka 0:0. Proteklog vikenda ASK je gostovao u Čenti I uspeo da osvoji vredan bod na ovom teškom gostovanju.

Borac, posle crne serije od 6 utakmica bez pobede I samo jednim osvojenim bodom, u prošlom kolu stize do pobede I sva tri boda u duelu sa Delijom iz Mokrina. Svakako važna pobeda za aleksandrovčane I inekcija samopouzdanja pred naredno gostovanje. Ipak, ono što nejde na ruku crveno- plavima jeste činjenica da ove sezone nisu uspeli da osvoje niti jedan bod na gostovanjima, a u polovini od šest utakmica koja se nisu igrale na Lukarelu ove jeseni crveno-plavi nisu uspeli ni da zatresu mrežu protivničkih timova. Ipak, hrabri sve bolja igra prvotimaca Borca pogotovo u poslednja dva nastupa kada su za malo ostali bez bodova u Novom Miloševu I već pomenutoj pobedi nad Delijom.

Totalni je egal što se tiče I medjusobnih susreta ova dva tima. U oba direktna sudara Borca I ASK-a pobednika nije bilo stim da je dosta uzbudljivija bila utakmica u Aradcu prošle godine kada je Borac za malo ostao I bez sva tri boda.

Ipak, ulogu favorita pred ovaj susret ima će domaći sastav, pre svega zbog prednosti domaćeg terena na kojem su aradčani neporaženi ove sezone ali I nešto boljoj poziciji na tabeli od svog narednog protivnika. I ako možda u podredjenom položaju pred ovaj susret, crveno plavi znaju i mogu da iznenade I nadamo se osvoje dva tri boda koja bi aleksandrovčanima svakako mnogo značila.

Utakmica izmedju ASK I Borca igra ove nedelje, sa početkom od 14 časova.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page