Vesti sa Lukarela

Zbog aktuelne epidemiološke situacije u zemlji, ali i vanredne situacije koja je prograšlena nedavno na teritoriji opštine Nova Crnja, sve aktivnosti vezane za Fudbalski Klub Borac Aleksandrovo, suspendovane su do daljnjeg. Pored toga, još uvek nije poznato kada, i hoće li se uopšte, nova fudbalska sezona održati i u kojem sastavu.

Nedavno je održana elektronska sednica Izvršnog odbora Fudbalskog Saveza Vojvodine na kojem su konstituisana oba ranga u nadležnosti ove organizacije (Srpska Liga Vojvodina i sve vojvođanske lige), te je odlučeno da će oba ranga takmičenja početi sredinom avgusta meseca. Poznato je da će sve lige u oba ranga startovati u proširenom sastavu, ali pod kojim pravilima i uslovima, to još uvek nije poznato i verovatno zavisi od dalje epidemiološke situacije.

Za razliku od FSV, regionali fudbalski savez još uvek nije zasedao (ili te informaicje javnosti još uvek nisu poznate), tako da nam nije poznato kada, i u kojem sastavu će početi nova sezona u Područnoj ligi Zrenjanin, takmičenju u kojem se nalazi i aleksandrovački Borac.

Kao što smo već konstatovali, dokle god ovakve okolnosti budu na snazi, Fudbalski Klub Borac Aleksandrovo će u potpunosti poštovati odredbe lokalne samouprave i Republike Srbije, te će strpljivo čekati dalje informacije koje su od visokog značaja za sam rad i funkcionisanje kluba.

Sve novosti vezane za sam početak nove takmičarske godine, ali i konačni početak letnjih priprema, prenosićemo putem zvaničnog sajta i društvenih mreža.Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo