top of page

Vesti sa Lukarela

Od kako je sredinom maja meseca prvenstvo naglo prekinuto zbog, već dobro poznatih razloga, fudbal ali i sveobuhvativno sport u našem regionu kao da je prestao da postoji. Duga pauza i tek po koje spontano okupljanje, odnosno odigravanje trening utakmica, realnost su sa kojoj i crveno-plavi moraju da se nose u ovom periodu. Teško je reći kakve će posledice svo ovo ludilo ostaviti na prvotimce aleksandrovaćkog fudbalskog kluba, ali je sasvim jasno da će se na priprema za narednu sezonu (ako do njih i dođe), raditi mnogo ozbiljnije i jače.

Trenutnu situaciju u PFL Zrenjanin, odnosno regionalnom fudbalskom savezu, teško je objasniti. Dok se početak naredne kalendarske fudbalske sezone polako bliži, još uvek nikome nije jasno kad će se steći svi neophodni uslovi sa početak iste. Internetom kruže razne informacije oko toga ko će se takmičiti u narednoj sezoni, ali izgleda da za konačnim sastvaom lige moraćemo da sačekamo sam početak i konačnu konstituciju takmičenja.

Takođe, teško je oceniti da li će se (i u kom formatu) pripreme za početak prvenstva održati, kako u Aleksandrovu tako i u taborima većine područnoligaša. Ukoliko se pandemija virusa Covid-19 nastavi, a broj obolelih i dalje bude rastao, vrlo je moguće da će uslediti nove zabane koje opet mogu da dovedu do prekida ili obustave skupova, teninga pa na kraju i samih utakmica, tako da se sa dosta neizvesnošću gleda u budućnost.

I ako pripreme još nisu počele, crveno-plavi se već okupljaju na Lukarelu. Neobavezno, jednom nedeljno, prvotimci i kadeti odmeravaju snage i hvataju zalet za naredna iskušenja.

Igraju se i letnji turniri, dobra prilika da se mlađi igrači dokažu i nametnu stručnom štabu koji sve ove aktivnosti pomno prati. Promena u sastavu za sada nema, još uvek nije jasno da li će ih i biti, odnosno ko će pojačati, a ko možda i oslabiti ekipu FK Borac.

Tokom jula meseca očekujemo povećanje aktivnosti na Lukarelu, tako de će biti više povoda za oglašavanje ovim putem, putem zvaničnog sajta.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page