Veoma bitna utakmica za crveno-plave

Sutra će se na stadionu Lukarelo odigrati utakmica 15. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin, crveno- plavi ugostiće ekipu Rusande iz Melenaca. Aleksandrovčani se nalaze u takvoj situaciji da će se sve sem pobede smatrati velikim neuspehom, bodovi su prekopotrebni da bi se lakše disalo u nastavku prvenstva.

Crveno-plavi u meč ulaze nakon pobede nad poslednjeplasiranim Lehelom a pre toga je bilo nekoliko lošijih rezultata. Sa druge strane, i Melenčani se ne nalaze u nekoj sjajnoj rezultatskoj formi. Štaviše, u prethodnih četiri kola imaju četiri poraza. Takođe, ove sezone im ne cvetaju ruže na gostovanjima, odnosno na 6 utakmica imaju 4 poraza, pobedu protiv Lehela i bod osvojen u Lukićevu.

Što se tiče međusobnih duela, u prethodnih 10 godina odigrano je 5 utakmica na Lukarelu a gosti su bili uspešni samo davne 2011. godine kada su savladali crveno- plave minimalnim rezultatom. U ostala četiri susreta Aleksandrovčani su bili uspešniji a naročito u poslednja dva kada su pobeđivali rezultatima 7:0 i 6:2. Što se tiče igračkog kadra, u konkurenciji za sastav se vraćaju Bicok i Opačić posle isteklih suspenzija dok su i dalje odsutni Rašeta i Kovanov. Ostali igrači su svi na raspolaganju treneru Đuriću.

Početak sutrašnje utakmice je u 13:30 a i dalje je na snazi zabrana prisustva publike na tribinama. Crveno- plavi imaju imperativ pobede, tradicija je na njihovoj strani kao i loša trenutna forma gostiju ali i cele sezone na strani pa se nadamo da će sutra bodovi ostati na Lukarelu bez nekih većih problema.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo