top of page

Uspešna 2021. godina je za nama...

Kako nam se kraj 2021. kalendarske godine bliži, osvrćemo se na sve učinjeno, ostvareno ali i započeto u tekućoj godini pod okriljem fudbalskog kluba Borac Aleksandrovo. Turbulentna godina koja nam je donela mnogo promena, novina ali i uspona i padova, bila je na kraju vrlo uspešna i može se smatrati dobrom lekcijom iz koje se mogu izvući značajne pouke i iskustva kako bi klub u narednom periodu funkcionisao sa još više uspeha.

Rukovodstvo kluba je i ovu godinu završilo sa dosta uspeha na gotovo svim poljima. Klub je vođen domaćinski, pažljivo, sa mnogo pozitivne energije i mnogo emocija. Finansijski aspekt je kao i svake godine bio zadovoljen tako da je klub ispoštovao sva potraživanja i nikome nije ostao dužan, kako igračima tako i partnerima. I pored ove ograničene finansijske politike i ne baš mnogo prostora za nova investiranja, upravni odbor je u toku letnje pauze odlučio da ponovo pokrene sve mlađe generacije i školu fudbala koju od tada besprekorno vodi proslavljeni fudbalski stručnjak, Milan Budisavljević.

Zahvaljujući angažovanju predsednika kluba Petra Puhara, ali i redovnih sledovanja i pomoći kako od strane opštine Nova Crnja, tako i donacijama od strane bivših prvotimaca crveno-plavih i navijača, klub je neometano funkcionisao tokom cele godine i uspevao da zabeleži rezultate koji su bili i planirani, kako na sportskom planu tako i sveobuhvatno.

Opreme ne fali, svega ima dovoljno za sve aktivne kategorije. Stadion je u vrlo dobrom stanju. Neophodna je adaptacija i saniranje pojedinih delova oko samog terena ali generalno stadion ispunjava sve standarde takmičenja. Klupske prostorije su relativno skoro renovirane tako da su u potpunosti spremne za naredni period.

Posebno nas raduje činjenica da su se i navijači Borca ponovo aktivirali i da podrška nije nigde izostala. U saradnji sa klubom, štampane su majice i trenerke koje su se našle u prodaji, a u narendom periodu u planu je i proširenje ponude za verne navijače aleksandrovačkog kluba čija podrška nam mnogo znači.

Što se tiče rezultata, u prvi plan svakako se ističe osvajanje kadetske lige u prošloj sezoni i proslava titule na Lukarelu proteklog leta. Kadeti su glavni favoriti za osvajanje istog pehara i ove sezone, tako da se nadamo da ćemo i naredne godine u ovo vreme ponovo pisati o uspesima naših budućih prvotimaca.


Seniori su prošlu sezonu završili na 4. poziciji posle serije od 10 utakmica bez poraza a atmosfera u timu je najzaslužniji razlog za ostvarivanje tako visokog plasmana. Ova sezona nije dobro počela, i do pred sam kraj polusezone crveno-plavi su se borili sa krizom koja je nekako prevaziđena pa su ostvareni rezultati koji su ulepšali sliku i dali nadu da će se cilj ostvariti i ove sezone.

Na kraju su nas obradovali i veterani koji su juče osvojili treće mesto na revijalnom novogodišnjem turniru u malom fudbalu koji se i ove godine održava u Srpskoj Crnji. Rezultat svakako vredan pomena i čestitki, Bravo momci!!


Na kraju, kad se podvuče crta, bez ikakve sumnje jedna vrlo uspešna godina i svakako godina za pamćenje za sve navijače, prijatelje i aktivne članove kluba.


Pre nego što i kalendarski zakoračimo u novu 2022. godinu, želimo da se zahvalimo svima vama koji ste bili uz nas sve vreme, pa i onda kad nam je bilo teško. Nije bila laka godina, verujemo da ni ova pred nama neće biti, ali mi ćemo se potruditi da je učinimo uspešnom kako bi smo svi zajedno imali više razloga za druženjem i slavljem.


Srećni novogodišnji i Božićni praznici!

Go Borac Go!!

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page