top of page

Ubedljivo pred zimsku pauzu

Poslednju prvenstvenu utakmicu ove jeseni crveno-plavi su dobili više nego ubedljivo protiv ekipe Omladinca iz Ravnog Topolovca, rezultatom 5:1. Ovo je druga vezana pobeda izabranika Vladimira Zečevića i skok na tabeli do pozicije koja vodi u završni play-off koji će odlučiti koje će ekipa naradne sezone igrati područnu fudbalsku ligu.

Od početka totalna dominacija domaćeg tima i kontrola igre na terenu kako bi se protivnik što pre savladao. Nekoliko šansi u uvodnim trenucima utakmice i prvi pogodak već u 12. minutu kada je Ivančević asistirao Gajinovu koji glavom sprovodi loptu u mrežu Omladinca.

Nastavljaju domaći istim tempom ali mreže miruju sve do finiša prvog poluvremena kada je Barbul naleteo na loptu i postigao fenomenala pogodak za prednost domaćeg tima od 2:0, igrao se 42. minut. Ovim rezultatom se odlazi na odmor.

U nastavku, već u uvodnim trenucima drugog poluvremena ponovo pogodak. Prvenac u Crveno-plavom dresu postiže Luka Javorina, jedno od poslednjih pojačanja aleksandrovačkog tima ove jeseni.

Isti igrač je postigao četvrti i peti pogodak za aleksandrovački tim na današnjoj utakmici. Prvo je Štikovac asistirao u 60. minutu za 4:0, da bi Ivančević svojom drugom asistencijom na današnjem meču pravovremeno uposlio Javorinu koji rutinski postiže i svoj treći pogodak na ovoj utakmici u 71. minutu utakmice.

Do kraja još jedan pogodak na utakmici. Gosti su uspeli preko Daljevića da smanje na 5:1 u 79. minutu utakmice, što će se na kraju ispostaviti kao i konačan rezultat na današnjoj utakmici.

Velika i ubedljiva pobeda crveno-plavih, svakako i bitna za samo takmičenje ali i samopouzdanje mladog tima Borca koji je u finišu prvenstva pokazao da može mnogo više, ali da im za bolje rezultate treba još vremena.

Sledi nam zimska pauza, dosta vremena da se odmorimo i spremimo za prolećni deo koji će svakako biti vrlo zanimljiv i koji će odlučiti o tome ko će dobiti šansu da se naredne sezone takmiči u višem rangu, a ko će morati za to da sačeka neka bolja vremena.

U danima pred nama bavimo se analizama prvog dela prvenstva, igračkog kadra ali i učinkom mlađih kategorija. Opširnije uskoro.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page