top of page

Ubedljivo na premijeri

FK Borac je u okviru 16. kola PFL Zrenjanin ugostio poslednjeplasiranu ekipu Radničkog iz Jaše Tomić i ubedljivom pobedom startovao prolećni deo prvenstva. Utakmica odigrana pred oko 50 vernih navijača po kišovitom i hladnom vremenu. Za Borac su nastupali Tomić, Bicok(Miloš Samolov), Tomin, Kovačević, Toškov, Stanojević(Miloš Medić), Zečević, Vladimir Medić, Grujić, Grbić(Barbul) i Čurović.

Nisu Aleksandrovčani podcenili protivnika i od početka meča su krenuli agresivno da napadaju gol gostiju. Posle mnoštvo šansi u kojima su se nalazili Grujić, Stanojević pa i Grbić, prvi se u listu strelaca upisao Grujić na asistenciju Grbića.

Gosti su iz polukontri pokušavali da dođu do šanse, čak su imali i jedan šut sa distance ali nedovoljno da bi ugrozili gol Tomića. U listu strelaca su se još upisali Bicok, Zečević i Čurović, pa je rezultat 1. poluvremena bio 4:0.

U drugom poluvremenu trener domaćih odlučuje da odmah šansu da trojici igrača sa klupe, tako da su u igru još ulazili Miloš Samolov, Miloš Medić i Barbul. Domaćin je u drugom poluvremenu stao na loptu i nije toliko srljao ka golu gostiju koji kao da su jedva čekali da sudija odsvira kraj utakmice.

U listu strelaca su se upisali još Vladimir Medić, Miloš Medić kao i kapiten Kovačević čijim je pogotkom stavljena tačka na utakmicu ukupnim rezultatom 7:0 .Dobra uvertira crveno-plavih pred veoma bitno utakmicu u Ruskom Selu sledeći vikend.

Zaslužena pobeda bez primljenog gola mogla je da zadovolji verne navijače koji su i po kišovitom vremenu do kraja ispratili ovaj meč. Hvala ekipi Radničkog na fer plej igri.

Sigurno da ne mogu da izbore opstanak u ligi, ali se oni i dalje bore za boje kluba koje vole i drže klub u životu. Puno sreće u daljem takmičenju, a mi se okrećemo narednom protivniku- Crvenoj Zvezdi iz Ruskog Sela.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page