top of page

Ubedljiva pobeda Crvene Zvezde u derbiju, sutra vanredno kolo...

Derbi 30.kola PFL Zrenajnin ispunio je očekivanja barem kada su u pitanju pogodci ali i igra koja je bila prikazana na terenu u prvih 45 minuta. Nažalost po crveno-plave iz Aleksandrova, drugo poluvreme u potpunosti je pripalo Crvenoj Zvezdi koja je ubedljivo slavila rezultatom 5:1. Ovo je najubedljviji poraz aleksandrovčana u ovoj sezoni, opširnije sa ove utakmice možete pročitati ovde. Pogodaka je bilo i u ostalim utakmicama, a rezultati su manje više očekivani.

Foto - Facebook Crvena Zvezda Rusko Selo

Velika pobedi u borbi za opstanak ostvarile su ekipa Potisja, Delija i Rusande. U Mihajlovu duel dva tima koji su se nalazili na ivici neizvesnosti pred sam finiš prvenstva. Domaćinu je pobeda bila neophodna kako bi se izvukao iz opasne zone dok su gostima bodovi bili manje potrebni ali svakako dobrodošli. Uspeli su gosti pogodcima Spahića i Vasičina da stignu do velike pobede i samim tim se plasiraju na sam vrh tabele, odnosno na petu poziciju. Sa druge strane MSK ostaje na 37 osvojenih bodova i dosta teškim rasporedom do kraja sezone.

Do velika tri boda stigla je i Rusanda i to pobedom nad direktnom konkurentom u borbi za opstanak, ekipom 2. Oktobar iz Kumana. Domaćin je slavio rezultatom 2:1, čini se u jednoj dosta neizvesnoj utakmici sa puno varnica. Gosti su se na kraju žalili na suđenje i krađu pa su putem svoje interent prezentacije izdali saopštenje u kojem smatraju da su pokradeni od strane sudijske trojke, ali takođe su i čestitali domaćem timu na fer i korektnoj igri i pobedi. Oba tima do kraja imaju zanimljiv raspored, sve opcije su na stolu tako da je još uvek rano prognozirati.

Potisje je uspelo da skine skalp još jednom favorizovanom protivniku, ovoga puta bez bodova u Knićaninu ostao je drugoplasirani Polet iz Nakova. Potisje je slavilo rezultatom 3:1 i sada se nalazi na sredini tabele, rame uz rame sa Vojvodinom iz Bašaida i Radničkim iz Jaše Tomić. Takođe i za ove timove važi isto pravilo, ništa još nije gotovo i igraće se do poslednjeg kola.

U preostalim utakmicama, očekivani rezultati i bez većih iznenađenja i uzbuđenja. Posle ubedljivog poraza u Aleksnandrovu, Mladost Lukićevo je na svom terenu pobedila već otpisani Tamiš rezultatom 4:1, ASK i Radnički su remizirali u Aradcu (2:2), Vojvodina Novo Miloševo je pobedilo na gostovanju u Mužlji rezultatom 3:1, do je Mladost (BD) sa minimalnih 1:0 slavilo u Kleku.

Naredno kolo na programu je već sutra. Sva pažnja biće usmerena ka Aradcu gde gostuje MSK, Jaši Tomić gde će snage odmeriti Radnički i Vojvodina Bašaid ali i Kumanima gde gostuje OFK Klek.

Što se Aleksandrova tiče, na Lukarelo će gostovati Lehel, trenutno poslednjeplasirana ekipa na tabeli. Svakako da protivnik nikako ne sme biti podcenjen, ali sa druge strane sve sem ubedljive pobede domaćeg tima u sutrašnjoj utakmici bilo bi pravo iznenađenje. Utakmica između Borca i Lehela odigraće se u sredu, 26.05.2021. godine sa početkom od 17:30.


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page