top of page

U nedelju gostovanje u Mužlji

14. kolo Područne fudbalske lige Zrenjanin odigraće se predstojećeg vikenda a fudbaleri Borca će u okviru istog gostovati u Mužlji, trenutno poslednjeplasiranoj ekipi Lehela. Utakmica će se odigrati u nedelju sa početkom u 13:30 a kao i od početka sezone sve utakmice i ova će se odigrati bez prisustva publike.

Fudbaleri Borca se u poslednje vreme nalaze u rezultatskoj krizi, odnosno posle velike pobede u Bašaidu osvojili su svega jedan bod, kod kuće protiv Potisja. Potom su usledila dva poraza minimalna poraza, na gostovanju u Lukićevu i u prethodnom kolu, kod kuće od Crvene Zvezde. Može se reći da su te dve utakmice bile nešto zahtevnije i da crveno-plave u naredna četiri kola očekuje nešto lakši raspored ali sve to ipak treba dokazati na terenu. Ekipa Lehela jeste poslednja na tabeli sa osvojenim jednim bodom kod kuće protiv ekipe Delije, doživeli su dosta ubedljivih poraza ove sezone ali su u nekoliko utakmica dokazali da ipak mogu da budu tvrd orah. Crveno- plavi ne smeju da potcene protivnika, pogotovo u situaciji kada su bodovi prekopotrebni jer se Borac nalazi na jednom mestu iznad projektovane zone ispadanja. U nedelju ekipa putuje desetkovana, put Mužlje neće krenuti suspendovani igrači iz prethodnih utakmica ali kojih god 11 igrača izađe na teren moraće da da svoj maksimum kako bi bodovi stigli u Aleksandrovo.

Posle ovog kola, na Lukarelo dolazi Rusanda, potom Borac gostuje u Kleku a u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva dočekuje ekipu Delije. Raspored deluje nešto lakši na papiru ali ipak teren će pokazati da li je baš tako, prva prilika je već u nedelju u Mužlji sa početkom u 13:30.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page