Uživo rezultat sa Borčevih utakmica

Važna informacija za sve navijače Fudbalskog Kluba Borac Aleksandrovo, ali i sve goste na našem sajtu. Trenutni rezultat sa prvenstvenih utakmica aleksandrovčana moguće je, već neko vreme, pratiti na zvaničnom sajtu Fudbalskog Kluba Borac Aleksandrovo.

Trenutni rezultat sa utakmice koja se u isto vreme odigrava, možete pronaći na dva mesta. Čim se konektujete na zvaničnu prezentaciju FK Borac, par sekundi po očitavanju sajta, iskočiće jedan novi plavi prozor (pogledaj na slici gore) sa trenutnim rezultatom na utakmici i još nekim dodatnim informacijama. Ukoliko produžite ka naslovnoj stranici, aktivan rezultat će i dalje biti vidljiv na naslovnoj stranici.

Za sada, nudimo vam samo aktivan rezultat sa rezervom kašnjenja od maksimalno 5 minuta. U planu je implementacija i još nekih dodatnih informacija, a cela ideja live prenosa utakmice bi mogla biti gotova već na proleće kada ćemo testirati prvi prenos uživo (komentar prenos) utakmice FK Borac, a kasnije nadamo se da ćemo imati isve aktivne rezultate cele lige.

Kao što smo već rekli, Rezultat uživo radi već poslednjih nekoliko utakmica, tako će biti i ubuduće kada FK Borac bude igrao svoje prvenstvene utakmice.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo