top of page

Težak poraz u Melencima

Gostovanjem u Melencima, Aleksandrovčani su juče odigrali 30. utakmicu ove sezone. Igra i rezultat su bili ispod svakog nivoa i prava je sreća što je opstanak matematički obezbeđen nekoliko kola ranije a sa druge strane, to je verovatno i glavni razlog ovako lezerne i nedopustive igre crveno- plavih. Konačan rezultat bio je 7:2 u korist domaće ekipe. Za Borac su nastupili: Kovanov, Ivančević, Toškov, Bicok, Tomin, Bičanin, Cobor, S. Barbul, Gajinov, Grujić i Rašeta. U igru su još ulazili Vukmirović, Brakus, Zečević, Puhar i I. Barbul.

Aleksandrovčani su u jučerašnji meč ušli veoma nezainteresovano, verovatno i potcenili protivnika te im se to debelo obilo o glavu. Sa druge strane, ekipa Rusande kojoj gori pod nogama je ušla u utakmicu silno motivisana da uknjiži 3 vrlo bitna boda i već u uvodnim minutima su poveli.

Šanse i pogotci su se nizali pa je rezultat prvog poluvremena bio visokih 4:0. U drugog za nijansu bolja partija crveno- plavih, uspeli su da postignu pogodak preko Grujića i onda su se vratili na staro. Domaći igrači postižu peti pogodak a do kraja utakmice još dva. Aleksandrovčani na kraju uspevaju da smanje veoma visoku prednost, pogodak je postigao Brakus. Sve u svemu veoma dobra igra domaćih i veoma loša gostiju.

Izvoditi neke posebne zaključke posle jučerašnje utakmice je suvišno. Kraj prvenstva jeste blizu, ekipa jeste ostvarila zacrtane ciljeve ali to nije razlog da se u preostalim kolima na utakmicu odlazi bez imalo želje za igru. To jednostavno nije u redu ni prema grbu koji nose na grudima, ni prema protivniku a pogotovo nije u redu prema navijačima kojih je juče bilo u velikom broju.

Nadamo se da će se momci trgnuti u naredna dva kola i mnogo ozbiljnije odigrati preostale utakmice.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page