top of page

Teško gostovanje u Ruskom Selu

Naredno gostovanje crveno-plavih biće izuzetno teško, može se reći i jedno od najtežih gostovanja ovog proleće i to iz nekoliko razloga. Prvo, naredni protivnik aleksandrovčana nalazi se u jednoj odličnoj rezultatskoj seriji. Bez obzira na poraz koji su doživeli u prošlom kolu u Lukićevu, Ruskoselci su jesenji deo sezone završili sa 9 uzastopnih utakmica bez poraza, što je ujedno i najbolji vezani rezultatski skor ove godine odmah posle Mladosti iz Lukićeva. A drugo, posldnji put Crvena Zvezda je izgubila od Borca još Maja meseca 2018. godine, od tada crveno-beli imaju pozitivan skor u svim direktnim utakmicama ova dva tima.

Ipak, zanimljivo je da su Aleksandrovčani uspevali da ostanu neporaženi u Ruskom Selu u poslednjih nekoliko gostovanja, tačnije još od Oktobra 2016. godine kada je Crvena Zvezda poslednji put uspela da savlada crveno-plave pred svojom publikom. To je sigurno jedna od činjenica koje ide na ruku aleksandrovčanima pred naredno gostovanje.

Poslednji međusobni susret ova dva tima pripao je Crvenoj Zvezdi rezultatom 3:2. Ruskoselci su vodili sa 2:0, uspeli su domaći da izjednače ali samo na par minuta pošto su gosti već u narednom napadu ponovo poveli i do kraja utakmice sačuvali minimalnu prednost i odneli sav plen sa Lukarela. Izveštaj sa ove utakmice možete pročitati ovde

Prolećni deo prvenstva bolje su startovali aleksandrovčani, koji su ipak i imali dosta lakši zadatak na prolećnoj premijeri. Crveno plavi su startovali pobedom nad več otpisanim Radničkim iz Jaše Tomić, dok je Crvena Zvezda izgubila na teškom gostovanju u Lukićevu, što ih je koštalo 3. pozicije na tabeli.

Šansu da se vrate na treće mesto ruskoselci će imati već ovog vikenda, a za to su im potrebne dve stvari, prvo da Mladost iz Lukićeva ne pobedi Deliju, ali i da svi bodovi u narednom duelu sa crvenoplavima iz Aleksandrova ostanu u Ruskom Selu.

Iz svega navedenog možemo zaključiti da je ovonedeljna utakmica u Ruskom Selu od velike važnosti za oba tima. Svaki bod je zlata vredan kako domaćinu, tako i gostima sa Lukarela. Da bi se ostvario povoljan rezultat neophodna je podrška sa tribina koja, nadamo se, ni ovoga puta neće izostati.

Utakmica između Crvene Zvezda i Borca odigraće se u nedelju, 15.03.2020. sa početkom od 14:30.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page