top of page

Teško gostovanje u Lukićevu

U okviru trećeg kola Područne lige Zrenjanin, naš klub ovog vikenda gostuje u Lukićevu domaćoj ekipi Mladosti, ekipi koja posle dva gostovanja u prva dva kola konačno započinje sezonu i na svom terenu. Sudeći po prethodnim međusobnim duelima, za vikenda nas očekuje zanimljiv meč.

Neretko su ova dva tima odigravala utakmice sa puno golova. Posebno zanimljivi dueli su odigrani prošle sezone, kada je u Lukićevu domaćin pobedio 2:1 posle preokreta iako su imali igrača manje dobar deo drugog poluvremena. Taj poraz za naš klub, iako je bio bolan jer su bodovi bili tako blizu, predstavljao je ipak neko svetlo na kraju tunela u kojem je prošle sezone bilo izuzetno mračno. Ta utakmica je pokazala da Borac iako u teškom stanju, uz trud i borbu može izboriti opstanak u ligi, kao što se na kraju i desilo.

Prolećna utakmica je takođe bila zanimljiva, takođe pobeda domaćina od 2:1. Poveli smo rano a potom i primili gol. Ipak pred sam kraj utakmice posle pogotka Živkovića Aleksandrovčani dolaze do važna tri boda. Što se sutrašnje utakmice tiče, zanimljivo je da obe ekipe još nisu osvojile nijedan bod na terenu( Borac tri boda za zelenim stolom protiv Radničkog dok Mladost ima dva poraza).

Naš tim sutra putuje kompletan u Lukićevo pa se nadamo dobroj igri i povoljnom rezultatu za nas. Utakmica između Mladosti i Borca odigraće se u subotu 31.08.2019. sa početkom od 17h.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page