top of page

Terekveš za vikend na Lukarelu

Druga utakmica koju će crveno-plavi odigrati pred svojom publikom u ovoj sezoni odigraće se ovog vikenda a protivnik je Terekveš iz Hetina. Nisu se dugo sastajala ova dva tima u zvaničnim utakmicama, poslednji put čak pre 11 godina kada je Borac slavio sa više nego ubedljivih 10:0, no stvari od tad pa sve do danas mnogo su se promenile, samim tim i uloge ova dva tima koji su u ovoj sezoni manje više podjednaki po učinku i na tabeli, a za vikend ćemo saznati da li i po mogućnostima na terenu.

Remi u opštinskom derbiju aleksandrovčani smatraju manje više neuspehom, i ako se utakmica odigrala u Novoj Crnji, odnosno na terenu velikog rivala Rohama. Isto kao i u Ravnom Topolcu, nije smelo da se desi da prvotimci Borca propuste toliko veliki broj šansi i ostanu bez sva tri boda, a umalo da budu i kažnjeni za sve propuštene prilike na utakmici.

Poznato je da se radi i maldom i neiskusnom timu Borca koji će, kako stvari stoje, morati da izgura ovu polusezonu do kraja bez većih promena u timu. Par iskusnih prvotimaca tu su da podrže mlade igrače Borca koji su tek stasali za prvi tim ove ili protekle sezone, a svakako dobra šansa da se stvari postave na pravi put jeste utakmica protiv Terekveša, protivnika koji se mora dobiti i na taj način priključiti ekipama iz gornjeg dela tabele.

Tradicija međusobnih susreta je na strani crveno-plavih. Borac je u poslednja tri duela bio više nego ubedljiv te je postigao ukupno 22 pogodka a nije primio ni jedan. Poslednjih nekoliko puta Borac je slavio ubedljivo i u pripremnim duelima, tako da kada se sve sabere možemo reći da je Borac apsolutni favorit u ovoj utakmici i da bi sve sem pobede aleksandrovčana bilo pravo iznenađenje i razočarenje za domaći tabor.


Kao i sve ostale utakmice koje se igraju na Lukarelu, kada je Borac domaćin, i ova utakmica će se odigrati u nedelju, 02.10.2022. sa početkom od 15:30.

Pored seniora, na isti dan svoje utakmice igraju i kadeti, odnosno mlađi pioniri. Kadeti će gostovati u Bantskom Karađorđevu dok će mlađi pioniri na gostovanje Napredku u Česteregu.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page