Tamiš gostuje prvi put na Lukarelu

U okviru 5. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin crveno- plavi će na svom Lukarelu dočekati ekipu Tamiša iz Farkaždina u verovatno presudnoj utakmici za dalji tok sezone. Iako su u prva četiri kola gostovali tri puta, Aleksandrovčani su nastavili trend iz prethodne dve sezone kada su loše otvarali sezonu a takva situacija ovog puta mora da se promeni već ovog vikenda jer su bodovi ove sezone još bitniji u odnosu na prošle sezone, pogotovo na domaćem terenu.

Ni gostima ove sezone ne cvetaju ruže, doživeli su sva četiri poraza u prva četiri kola. Ipak, svaki poraz je bio tesan tako da ekipa Tamiša sigurno se nije predala unapred i na Lukarelu će sigurno tražiti svoju šansu za osvajanjem prvih bodova u ovoj sezoni. Ovo će im biti prvo gostovanje na Lukarelu s obzirom da se usled prekida sezone prošla utakmica nije ni odigrala. Ove dve ekipe su odigrale samo jednu utakmicu, u Farkaždinu kada je Borac posle preokreta slavio sa 3:1. Aleksandrovčanima je ta utakmica u lepom sećanju jer je na toj utakmici debitant na golu Popov pri rezultatu 1:1 odbranio penal i na taj način dao vetar u leđa crveno- plavima da preokrenu skroz utakmicu u svoju korist.

Borac u ovu utakmicu ulazi kompletan, nema povređenih niti suspendovanih igrača. Nažalost, i ovog vikenda su tribine za navijače zatvorene ali to ne sme da spreči crveno- plave da preokrenu tok sezone. I pred praznim i pred punim tribinama, uz sav respekt prema gostujućoj ekipi na Lukarelu se pita samo jedna ekipa i bodovi u nedelju moraju ostati u Aleksandrovu. Utakmica će se odigrati u nedelju u 16h.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo