top of page

Srećan rođendan Vladimire

Svoj dvadeseti rođendan danas slavi Vladimir Medić, jedan od mlađih prvotimaca crvenoplavih koji je prošle sezone svojim igrama i zalaganjem potvrdio da zaslužuje mesto u prvom timu aleksandrovčana i da se od njega može mnogo toga očekivati. Mlađani Medić, i ove sezone je u konkurenciji za prvi tim crvenoplavih i nema sumnje da će biti od velike koristi i na raspolaganju stručnom štabu.

Svoju fudbalsku karijeru, kao i mnogi prvotimci Borca, započeo je na Lukarelu. Njegov kvalitet i potencijal prepoznali su u Zrenjaninskom Proleteru pa je svoje fudbalsko školovanje usavršavao na Karađorđevom Parku. Po izlasku iz omladinskog pogona zrenjaninskog fudbalskog kluba, Vladimir odlučuje da krene stopama starijeg brata Miloša i da svoju karijeru nastavi na Lukarelu, pa je ubrzo usledio povratak u crveno-plavi dres.

Vladimir se najbolje snalazi na poziciji zadnje veznog igrača, ali kao i većina prvotimaca, sticajem okolnosti često biva prekomandovan i na druge pozicije.

Prethodne sezone zabeležio je 15 nastupa (650 minuta na terenu) i uspeo je da se upiše u listu strelaca, na istoj utakmici bio je proglašen za igrača utakmice.

Mnogo se očekuje od Vladimira i u sezoni pred nama. Nema sumnje da će i ove godine biti veoma bitan šraf u postavi Aleksandrovčana, ali ne treba srljati, budućnost je pred njim.


Srećan rođendan Vladimire, želimo ti sve najlepše!

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page