top of page

Srećan rođendan Vladimire

Rođendanska akcija na sajtu Fudbalskog kluba Borac Aleksandrovo se nastavlja. Naš današnji slavljenik jeste prvotimac crvenoplavih koji je dobro poznat širem našeg fudbalskog regiona. Igrač koji je godinama predstavljao pravu opasnost po gol protivnika ali i koji je po potrebi spasao crveno-plave kao poslednji bedem ispred gola Livađana. Naš današnji slavljenik jeste Vladimir Brakus.

Bogatu fudbalsku karijeru Vladimir je započeo na Lukarelu. Očigledan kvalitet i velike ambicije odvele su ga u redove prvoligaša iz Banatskog Dvora. Prošao je Brakus celu fudbalsku akademiju Budućnosti i stigao do prvog tima, ali se odlučio da svoju karijeru nastavi u Aleksandrovačkom Borcu.

Svojim znanjem i iskustvom pomogao je crveno-plavima već od samog početka. Nekoliko puta je Brakus završavao sezonu kao najbolji strelac Borca i do danas je nezamenjiv šraf u timu svakog trenera koji je rukovodio, ili još uvek rukovodi aleksandrovačkim fudbalskim klubom. Oprobao se Brakus i u višim ligama, ali su se sve avature uglavnom završavale povratkom na Lukarelo. Vladimir je ove sezone zabeležio 11 nastupa (883. minuta na terenu) i postigao jedan pogodak, no vredi napomenuti da je vrlo često pomagao i odbrani crveno-plavih kako bi se sačuvao gol i povoljan rezultat.

Brakus doprinos našem fudbalskom klubu u svakom pogledu je apskolutno neizmeriv. Vladimir je i dalje jedan od predvodnika seniorke selekcije Borca i pravi primer svim mladim igračima i novajlijama u crveno-plavom dresu. Srećan rođendan Vladimire, želimo ti sve najlepše!


ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page