top of page

Srećan rođendan Marko

Na današnji dan rođen je jedan od novajlija u fudbalskom klubu Borac, Marko Ivančević. Levonogi igrač iz Banatskog Karađorđeva koji se od samog dolaska veoma dobro snašao u novom klubu, danas slavi svoj 19. rođendan.

Marko je u Borac stigao pred 4. kolo a pravo nastupa je stekao već u sledećem kolu. U mlađim kategorijama nastupao je za Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva a prošlu sezonu je proveo u Krajini iz Krajišnika.

Za crveno- plave iz Aleksandrova je debitovao protiv Tamiša, ulaskom sa klupe u 52. minutu i na istoj utakmici se odmah upisao i u listu strelaca efektnim pogotkom u nadoknadi vremena za konačnih 3:0 u korist Borca. Od tada se ustalio u startnoj postavi i do sad je zabeležio 5 nastupa, odnosno 350 minuta provedenih na terenu.

S obzirom da se bolje koristi levom nogom, najbolje se snalazi na levoj strani terena, na poziciji krila i beka. Iako relativno kratko nosi crveno- plavi dres, Maki se vrlo dobro uklopio u tim. Nema sumnje da će ove sezone biti veoma od koristi stručnom štabu Borca ali i da su sve bolje sezone u karijeri pred njim.

Srećan rođendan Marko, želimo ti sve najbolje!

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page