top of page

Srećan rođendan Igore

Svoj 21. rođendan danas slavi Igor Birčanin, jedan od najboljih pojedinaca crveno-plavih u jesenjem delu prvenstva, igrač koji je odigrao svaku utakmicu u prvom delu sezone i ostavio utisak koji obećava, nadamo se još boljim izdanjima i uspešnijoj realizaciji ovog proleća.

Igoru je ovo drugi mandat u crveno-plavom dresu pošto se vratio na Lukarelo posle kratke pauze pred početak ove sezone. Svoju karijeru gradio je u matičnom Napredku iz Česterega za koji je i nastupao u seniorskoj konkurenciji pre aleksandrovačkog Borca.

Bičanin je fudbaler koji može da odigrana na nekoliko različitih pozicija ali ga mesto najviše veže za sredinu i centar terena. Odlično se snalazi u organizaciji igre aleksandrovčana a još bolje kada protivnik treba da se savlada na ovom delu terena.

Kao što smo već rekli, Bičanin je odigrao svih 17 utakmica u prvom delu sezone, a na terenu je proveo nešto manje od 1300 minuta. Za ovo vreme provedeno na terenu Bičanin je postigao 4 pogodka, jednom se našao u ulozi asistenta a jednom je i zaslužio epiter igrača utakmice.

I ove sezone Igor Bičanin će biti na raspolaganju stručnom štabu crveno-plavih i nema sumnje da će se na njega ozbiljno računati.


Srećan rođendan Igore, želimo ti sve najbolje!

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page