top of page

Srećan rođendan Duško

Poslednji slavljenik u ovoj kalendarskoj godini iz sastava prvotimaca aleksandrovačkog Borca sigurno jeste legenda crveno-plavih, ali i golman kojeg su svojevremeno gotovo svi timovi u regionu želeli da vide na svom golu, prvotimac koji je ostavio veliki i neizbrisivi trag u crveno-plavom dresu, Duško Medić.

I ako je trenutno treća opcija na golu aleksandrovčana, Medić je prisutan na svakoj utakmici crveno-plavih bilo to kao navijač ili deo tima, a vrlo često i deli savete svojim kolegama na golu aleksandrovčana.

U svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri Medić je branio za Proleter iz Zrenjanina, Napredak iz Česterega, OFK Kikindu, Borac Aleksandrovo, a najbolje fudbalske dane proveo je na golu Budućnosti iz Srpske Crnje koja se tada takmičila u jakoj Vojvođanskoj Ligi.

U poslednje dve sezone Medić nije ubeležio niti jedan nastup. Prve dve opcije u obe sezone odlično su odradile posao na golu Borca tako da nije ni bilo potrebe da iskusni Medić oblači svoju fudbalsku uniformu.

Pretpostavlja se da je ovo poslednja igračka sezona Medića i da će ga neko iz juniorske selekcije zamenuti na trenutnoj poziciji, da li će se to i dogoditi pokazaće vreme pred nama.


Srećan rođendan Duško, želimo ti sve najbolje!

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page