Srećan rođendan Zorane

Danas svoj 42. rođendan proslavlja živa legenda Borca, dugogodišnji el capitano Zoran Opačić. Igrač koji je celu svoju karijeru proveo u Borcu i ove sezone se nalazi na spisku igrača registrovanih za Područnu ligu Zrenjanin, na raspolaganju je šefu struke ali i svim igračima, da udeli koristan savet ukoliko im je potreban.

Zoran je prošle sezone preskočio jesenji deo prvenstva ali tokom te zime odlučio da još nije rekao poslednje zbogom fudbalu i za prolećni deo sezone se stavio na raspolaganje tadašnjem treneru Vladimiru Zečeviću. Kako je prolećni deo prerano završen zbog pandemije koronavirusa, Zoran je faktički gotovo celu sezonu napravio pauzu od fudbala. Ove sezone je na raspolaganju ekipi kad god mu to obaveze dozvole, nekoliko puta je bio u 18 igrača prijavljenih za utakmicu ali nije proveo minute na terenu. Ali i takav doprinos mladoj ekipi Borca je od velikog značaja jer su mnogi igrači odrastali gledajući kako Zoki, sa brojem 3 na leđima, pruža najbolji fudbal u karijeri kada je nekoliko godina u tandemu sa bratom Draganom činio najbolji štoperski par Područne lige Zrenjanin. Mnogi igrači Borca su i fudbalski sazrevali igrajući uz Zorana, neki i protiv njega.

Zoki je dugogodišnji kapiten Borca, predvodio je ekipu kada se igrao baraž za ulazak u Vojvođansku ligu Istok, pre toga kada je ekipa ulazila u PFL Zrenjanin pre deset godina ali je takođe vodio ekipu kada baš i nisu cvetale ruže kao na primer dve sezone pre te kada je klub ispadao iz PFL ili sezone 2018/19. kada je bila kriza u klubu i kada su svi otpisali crveno- plave a Borac je ipak uspeo da izbori opstanak te sezone.

Zoranova uloga u timu ove sezone svakako nije ista kao prethodnih godina kada je bio mlađi i mogao najviše da pruži na samom terenu ali će njegova uloga u klubu uvek biti veoma važna jer je Zoran Opačić jedan od sinonima Borca.


Srećan rođendan Zorane, želimo ti sve najbolje!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo