top of page

Srećan rođendan Vladimire

Još jedan u nizu prvotimaca crvenoplavih koju je svoju celu karijeru proveo braneći boje aleksandrovačkog Borca, danas slavi svoj rođendan. Naš današnji slavljenik je Vladimir Zečević, igrač koji je dugo bio najpouzdanija alternativa na nekoliko različitih pozicija, danas u zrelim fudbalskim godinama jedan je od lidera crvenoplavih kako na terenu tako i van njega.

Kao i mnogi prvotimci Borca, svoje prve fudbalske korake napravio je na Lukarelu. Prošao je sve mlađe selekcije Aleksandrovačkog fudbalskog kluba i sarađivao sa mnogim trenerima koji nisu krili zadovoljstvo njegovim radom i potencijalom.

Za prvi tim je debitovao već sa 16 godina i od tada je uvek bio u planu svim trenerima i stručnim štabovima.

I ako je u toku karijere promenio veliki broj pozicija na terenu, Vladimir se najbolje snalazio na, ni malo lakoj poziciji zadnje veznog, ili centralnog beka. po potrebi je pokrivao i bokove, nebitno da li se radilo o levoj ili desnoj strani, odnosno da li je bio više ofanzivno ili defanzivno opredeljen, svoj zadatak je uvek obavljao na najbolje mogući način.

Protekle sezone Zečević je zabeležio 11 nastupa (808. minuta provedenih na terenu). Upseo je da se upiše u listu strelaca na utakmici protiv Radničkog i pored toga što je njegov zadatak protekle sezone više bio u defanzivnom smislu. Vladimir će i ove sezone biti u planu stručnog štaba crveno-plavih, a mi mu želimo i u budućnosti dosta uspeha.

Srećan rođendan Vladimire, želimo ti sve najlepše!

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page