Srećan rođendan Strahinja

Na današnji dan trenutno najmlađi prvotimac fudbalskog kluba Borac, Strahinja Zečević slavi svoj šesnaesti rođendan a ujedno i fudbalsko punoletstvo jer od danas stiče pravo da nastupa za seniorski tim u zvaničnim utakmica.

Mladi Zečević od danas je u konkurenciji za prvi tim i nema sumnje da će biti od velike koristi i na raspolaganju stručnom štabu.

Kako je iz familije Zečević, bilo je očekivano da Strale počne od malih nogu da se zanima fudbalom u Borcu. Predvodio je svoju generaciju kroz sve mlađe kategorije a fudbalu su ga tada učili treneri Nikola Delić i Vladimir Zečević, njegov otac. Strahinja se najbolje snalazi na poziciji centarfora a upravo na toj poziciji je Borac ove sezone u deficitu stoga se očekuje nešto više prostora za njega na samom startu seniorske karijere.

Mnogima u lepom sećanju ostaju debitantska sezona a mi se nadamo da će i Strahinja biti jedan od njih. Ipak, ne treba srljati i vršiti pritisak, budućnost je pred njim, voli fudbal i još više Borac i nema sumnje da svakim danom Strahinja može biti sve bolji i bolji.

Srećan rođendan Strahinja, želimo ti sve najlepše!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo