Srećan rođendan Stevice

Prvi čuvar mreže crveno-plavih, Stevica Gajinov, danas slavi svoj 34. rođendan. Povratnik u redove aleksandrovačkog Borca i jedan od najboljih pojedinaca crvenoplavih u prva dva kola, svoj povratnički mandat kao poslednji bedem odbrane "Livađana" započeo je na najbolji način. I ako u 34. godini života, od njega se očekujem i mnogo više ove sezone jer dobar deo tereta i odgovornosti je upravo na njegovim ramenima.

Stevica je svoju fudbalsku karijeru započeo u Aleksandrovu. Našao se brzo među stativama tada renomirane i naveliko poznate Budućnosti iz Banatskog Dvora, gde je prošao čelu fudbalsku školu do omladinskog pogona. Kada je stasao za seniorsku selekciju, odlučio je da se vrati u rodno Aleksandrovo i postane prvi golman FK Borac.

Na golu crveno-plavih je bio nezamenjiv, a prvi čuvar mreže ostao je do povratka Medića, odnosno sezone kada se Borac plasirao u PFL Zrenjanin. I tada je dobijao svoju šansu, a konkurencija je postajala sve jača povratkom Pavkovića i dolaskom mladog Tomića.

U nastavku karijere, Gajinov se oprobao i u drugim klubovima, pa i višim ligama. Jedno vreme branio je za Crvenu Zvezdu u Vojvoda Stepi, da bi zatim prešao u redove kikindskog ŽAK-a.U jednom navratu vratio se i na Lukarelo kako bi ponovo pomogao svom matičnom klubu da ostvari cilj i opstane u ligi u kojoj se i danas takmiči.

Kao što smo već rekli, ove sezone očekivanja od Gajinova su poprilično velika, pre svega zbog činjenice da je jedna od par starijih i iskusnijih prvotimaca koji će morati svojim primerom i znanjem pozitivno da utiču na dosta mladu i neiskusnu ekipu Borca.

Za sada sve ide po planu, nadamo se da će do kraja sezone tako i ostati, a da će Gajinov ispuniti naša očekivanja na svim poljima.


Srećan rođendan Stevice, želimo ti sve najlepše!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo