Srećan rođendan Slavko

Na današnji dan, svoj 22. rođendan slavi Slavko Tomin, jedan od novajlija u crveno-plavom dresu koji se u predhodnih godinu dana ustalio u startnih 11, pre svega svojim dobrim igrama i velikim požrtvovanjem na terenu, ali i njegovim iskustvom koje je doneo iz klubova za koje je nastupa pre aleksandrovačkog Borca.

Svoju fudbalsku karijeru Tomin je započeo u rodnoj Srpskoj Crnji gde je nastupao za Budućnost. Uspešno je savladao sve mlađe kategorije crnjaskog kluba i stigao do seniorskog tima gde je, kao bonus igrač, dobijao šansu povremeno. Pred dolazak u Aleksandorovo, Tomin je nastupao i za Sofeks iz Futoga, tim koji se takmiči u Novosadskoj fudbalskoj ligi.

Tomin je na Lukarelo stigao pre godina dana, odnosno u prošlom zimskom prelaznom roku, i od tada je za crveno-plave upisao 16 nastupa, odnosno nešto više od 1250 minuta. Tomin se najbolje snalazi u defanzivi a vreme na terenu u crveno- plavom dresu za sada je najviše provodio na poziciji štopera, iako mu ni igra u protivničkom šesnaestercu nije strana, vrlo često predstavlja opasnost po protivnički gol kada Aleksandrovčani izvode prekide.


I od Tomina se očekuje mnogo u nastavku sezone. Svakako da je njegov doprinos izuzetno velik i zanačajan za dobre rezultate i nove bodove crveno-plavih, zbog toga nema sumnje da će stručni štab ozbiljno na Tomina računati i u narendom periodu.


Srećan rođendan Slavko, želimo ti sve najbolje!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo