Srećan rođendan Ranko

Na današnji dan, svoj 24. rođendan proslavlja Ranko Kovanov, drugi čuvar mreže crveno- plavih ove sezone i sigurno jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone u redovima aleksandrovačkog fudbalskog kluba. Iako je ove sezone nastupao samo onda kada prvi golman Gajinov nije bio u mogućnosti da brani mrežu crveno- plavih, Kovanov ima odličan skor, i dalje je nesavladan što je jaka preporuka šefu struke crveno- plavih za utakmice pred nama.

Kovanov je još jedan u nizu prvotimaca koje je svoje prve fudbalske korake napravio na Lukarelu. Prošao je gotovo sve kategorije omladinskog pogona crveno- plavih, a vrlo rano se priključio seniorskom timu gde je bio treća opcija tada nezamenjivom tandemu Medić-Gajinov. Kako nije uspevao da se izbori za mesto među stativama, Kovanov odlučuje da se posveti nekim drugim stvarima a fudbal stavlja na čekanje do daljnjeg. Pokušavao je Ranko u nekoliko navrata da se vrati u seniorski tim aleksandrovčana, ali su se ti pokušaji sve do ove sezone završavali dosta brzo.

Što se tiče učinka u ovoj sezoni, Kovanov je nastupio na dva susreta i kao što smo već rekli, uspeo da sačuva mrežu svog tima. Posebno se Kovanov istakao na utakmici protiv Vojvodine u Novom Miloševu kada je svojim intervencijama spasao svoj tim poraza pa je sasvim zaslušeno dobio titulu igrača utakmice.

Kovanovov povratak u seniorsku ekipu crveno- plavih došao je u pravi čas, baš kada je bilo najpotrebnije. Sigurno da će stručni štab Borca imati Kovanova u vidu do kraja sezone koja je duga i naporna, tako da će svi prvotimci imati svoju priliku da se dokažu i nametnu stručnom štabu za mesto u prvih 11.


Srećan rođendan Ranko, želimo ti sve najbolje!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo