Srećan rođendan Nikola

Na današnji dan svoj rođendan slavi prvotimac crveno-plavih i povratnik u redove aleksandrovčana, Nikola Cobor. Jedan od većih fudbalskih potencijala poreklom iz Aleksandrova i sigurno jedan od bitnijih šrafova u timu koji sa klupe vodi Saša Đurić. i igrač od kojeg se mnogo očekuje u ovoj ali u narednim sezonama.

Nikola je jedan od prvotimaca crveno-plavih koje je svoju fudbalsku karijeru započeo na Lukarelu, ali je isti dosta rano napustio i svoje fudbalsko školovanje nastavio u OFK Beogradu, tada standardnom superligašu. Posle nekoliko godina uspešnog nastupanja za tim sa Karaburme, Nikola se preselio u redove tada novijalnije u elitnom društvu, ekipe BSK sa Borče.

Svoj prvi seniosrki angažman Cobor je imao u takođe beogradskom klubu, ekipi Sinđelića, a potom je svoju karijeru nastavio u 3. rangu našeg fudbala, odnosno Srpskoj Ligi. Po povratku u Aleksandrovo, Nikola je kratko vreme nosio dres Borca da bi nešto kasnije pojačao i Budućnost iz Srpske Crnje, tim za koji je sa dosta uspeha nastupa i u predhodnim sezonama.

Što se tiče dosadašnjeg učinka, Cobor je za Borac ove sezone zabeležio sedam nastupa (550 minuta na terenu). Za to vreme Nikola je 2 puta bio strelac a jednom je i proglašen za igrača utakmice. Radi se o levonogom fudbaleru koji je se izuzetno dobro snalazi po levoj strani, ali je dosta upotrebljiv i u veznom redu gde jako često počinje utakmice ove sezone.


Srećan rođendan Nikola, želimo ti sve najbolje!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo