Srećan rođendan Miloše

Jedan od najboljih i svakako najborbenijih pojedinaca iz tabora crveno-plavih, Miloš Samolov, danas slavi svoj 25. rođendan. Fudbaler koji se ove sezone utemeljio u startnih jedanaest aleksandrovačkog fudbalkog kluba i koji može da odgovori na razne zahteve stručnog štaba, odnosno da odigra na različitim pozicijama, svakako je zaslužio svoje mesto u timu i veliki respekt po svemu prikazanom u prethodnom periodu.

Prve fudbalske korake Miloš je napravio na Lukarelu pod komandom Dragiše Zečevića. Nesporan kvalitet i potencijal preporučio ga je tada prvoligašu sa Begeja, Zrenjaninskom Proleteru, da bi do seniorske konkurencije nastupao za kasnije fuzionisani fudbalski klub Banat iz Zrenjanina.

Fudbalsko punolestvo započeo je na Lukarelu gde je od samog početka važio za prvotimca na kojeg se ozbiljno računa.

Kao što smo već rekli, Miloš može da odgovori na različite zahteve svojih trenera i da odigra na nekoliko različitih pozicija, ali svakako najbolje se snalazi po levom boku, bilo to u defanzivi ili ofanzivi nije ni toliko bitno.

U ovoj sezoni Miloš je zabeležio 17 nastupa sa nešto manje od 1500 minuta provedenih na terenu. I ako nije mnogo učestvovao u kreaciji igre i pogodaka crvenoplavih, njegov učinak u odbrani svog gola svakako je neizmeriv.

Nema sumnje da se od Miloše očekuje još mnogo više u periodu pred nama, a verujemo da će on kao i do sada, sva očekivanja bez većih problema i ispuniti.


Srećan rođendan Miloše, želimo ti sve najbolje!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo