Srećan rođendan Ilija

Na današnji dan, svoj 26. Rođendan slavi prvotimac crveno plavih i jedan of novajlija na Lukarelu, Ilija Rašeta. Fudbaler koji je u tabor aleksandrovčana doveden kao primarno rešenje za napad, snašao se odlično i na nekoliko drugih pozicija pa je tako bio na raspolaganju stručno štabu kad god i gde god je to bilo neophodno.

Rašeta je svoju fudbalsku karijeru gradio u Jedinstvu iz Banatskog Karađorđeva. Uspevao je da se nametne i u redovima ovog tima ali je zbog žestoke konkurencije i manjka iskustva svoju minutažu tražio u nekim drugim klubovima. Prethodna saradnja sa trenerom Đurićem bila je dovoljna da se Rašeta nađe na listi želja trenutnog šefa struke crveno-plavih pa se nije dugo čekalo na prelazak i prvi zvanični nastup za Borac.

U ovoj sezoni, od kako je došao na Lukarelo, Ilija je nastupao 12 puta (10 puta kao starter). Upisao je 870 minuta na terenu i za to vreme postigao je 2 pogodka a jednom se našao i u ulozi asistenta. Do kraja jesenjeg dela prvenstva Rašeta će imati pravo nastupa još na jednoj utakmici i to kada će Delija gostovati na Lukarelu.

Nema sumne da će i tada biti u planu Saše Djurića i da će pomoći svom timu da pobedom završi ovu kalendarsku 2020 godinu.


Srećan rođendan Ilija, želimo ti sve najbolje!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo