Srećan Rođendan Dejane!

Rođendan za rođendanom slavi se u taboru crveno-plavih. Juče smo rođendan proslavili sa mlađanim Milošem Puharom, a danas ga slavimo sa iskusnim i prekaljenim novajlijom, Dejanom Stanojevićem, igračem koji je na Lukarelo stigao ove zime kao rešenje i popuna praznine koja je nastala odlaskom Mladena Novaka u FK Begej.Možda i ne toliko poznat domaćoj publici, Stanojev je vrlo iskusan igrač sredine terena koji je u svojoj bogatoj fudbalskoj karijeri prošao kroz veliki broj klubova i iskušenja. Igrao je u nekoliko različitih rangova i faktički iskusio sve najbolje što nam regionalni fudbal danas pruža.

Kao što smo već rekli, na Lukarelo je došao sa ciljem da svojim iskustvom popuni prazninu na sredini terena koja je nastala odlaskom Mladena Novaka u svoj matični klub koji se nalazi u velikim problemima ove sezone. Stanojević je za sada zabeležio dva nastupa u dresu crveno plavih (prvenstvo je prekinuto zbog pandemije virusa) i pokazao da na njega može ozbiljno da se računa u narednom periodu.

Sigurno da nam je Dejanovo iskustvo neophodno u, danas mladom i neiskusnom timu Aleksandrovčana. Nadamo se da ćemo Dejana gledati na Lukarelu i kad ova pandemija prođe, a fudbal ponovo krene da se igra.

Srećan rođendan Dejane i želimo ti sve najlepše!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo