Srećan rođendan Branislave

Juče smo slavili rođendan novog prvotimca Borca Ilije Rašete, a već danas slavimo rođendan Branislava Cucića, jednog od najperspektivnijih mladih prvotimaca crveno plavih, igrača koji je ceo svoj fudbalski vek proveo na Lukarelu. Iako iza sebe već ima dobrih sezona, od lucidnog Branislava se tek očekuje mnogo u sezonama pred nama.

Svoje prve fudbalske korake napravio je na Lukarelu. Sarađivao je sa mnogim trenerima i bio deo generacije koja se sa dosta uspeha takmičila u regionalnoj Mini-maksi ligi. Za prvi tim je debitovao sa punih 16 godina i od prvog nastupa privukao svu pažnju na sebe. Branislav je igrač sredine terena. Karakterišu ga brz prodor i precizan pas, a vrlo često i ideje koje se neretko završavaju dobro po Aleksandrovčane. U zavisnosti od formacije, može da nastupa po bokovima ili iza napadača, a vrlo često se nalazi i u gol šansama pa mu ni takve situacije nisu strane. Prethodne sezone Cucić je bio nezamenljivi šraf u postavi trenera Zečevića pa je zabeležio 13 nastupa (950 minuta), od kojih je 12 puta utakmicu počinjao od početka. Ove sezone, razne poslovne obaveze bile su razlog da Cucić zabeleži samo 6 nastupa, odnosno da na terenu provede nešto manje od 300 minuta.

Dobra vest je da se Branislav polako vraća u formu pa verujemo da će na njega moći više da se računa do kraja jesenjeg dela sezone, a pogotovo posle zimske pauze.


Srećan rođendan Branislave, želimo ti sve najbolje!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo