Srećan rođendan Branislave

Danas nam je divan dan, našem Baneksu rođendan. Jedan od najbitnijih igrača, gotovo u svakom aspektu trenutne seniorske ekipe aleksandrovačkog Borca, univerzalac i veliki borac, danas slavi svoj 27. rođendan.

Od samog početka i prvih fudbalskih koraka, Branislav je pokazivao veliki potencijal ali i ogromnu ljubav prema fudbalu. Svoje prve fudbalske korake Bane je napravio na Lukarelu pod vodjstvom Dragiše Zečevića. Kao i mnogi vršnjaci u tom vremenu, svoje fudbalsko školovanje nastavio je u Zrenjaninu gde je nastupao za Proleter i Banat.

Čim je Branislav stasao za seniorski tim, dobio je ponudu koju nije odbio i vratio se u svoje rodno Aleksandrovo gde je obukao crveno-plavi dres. Sarađivao je sa nekoliko trenera i kod svih je bio bitan šraf u ekipi.

Iako može da igra na nekoliko različitih pozicija, Branislav se najbolje snalazi po levoj strani. Ove sezone, po potrebi je nastupa i u napadu i u odbrani, tako da faktički može da nastupa na više delova terena bez većih problema.

Prošle sezone Branislav je zabeležio 16 nastupa (1400 minuta) što je bilo najviše od svih prvotimaca crveno-plavih. Ove sezone 6 puta je nastupao do sada i sigurno da će biti na raspolaganju stručnom štabu do kraja sezone.


Srećan rođendan Branislave, želimo ti sve najlepše!

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo