Srećan rođendan Željko

Danas svoj 23. rođendan slavi Željko Grujić, jedan od najstandardnijih igrača u prethodne dve sezone i igrač od kog se najčešće očekuje da pravi razliku na terenu u korist crveno plavih upravo zbog fudbalskih kvaliteta koje definitivno poseduje u velikoj meri.

Željko je prve fudbalske korake napravio na Lukarelu i već tada se videlo da poseduje talenat. Kako je sazreo, postao je sve bolji i bolji, konstantno je napredovao. Kratak izlet je imao pre dve sezone u komšijskom Jedinstvu iz Banatskog Karađorđeva a posle toga se vratio među crveno- plave i od tada je nezamenljivi šraf u startnih 11 Aleksandrovčana.

Od kako vodimo statisku na ovom sajtu, Grujić je u samom vrhu što se tiče broja nastupa i minutaže na terenu, što znači da su ga veoma koristili svi treneri sa kojima je sarađivao u Borcu. Najbolje se snalazi po levom boku s obzirom da je prirodni levonogi igrač ali mu nije strano ni da odigra po desnoj strani a u poslednje vreme se veoma dobro snalazi i u samom veznom redu. Osim što je u vrhu po broju minuta na terenu, konstantno je i među prva tri igrača po broju golova i asistencija.

Od Bate će i novi trener Medić ali i saigrači, kao i do sad, očekivati samo najviše jer nas je on svojim nastupima u prethodnom periodu sve navikao da je jednostavno sve sem dobre partije neprihvatljivo.


Srećan rođendan Željko, želimo ti sve najbolje!


Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo