top of page

Remi u Novom Miloševu

FK Borac je u okviru 3. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin gostovao u Novom Miloševu i uspeo da osvoji prvi bod u novoj sezoni. U jednoj teškoj utakmici za igru, po veoma sparnom vremenu, rezultat je na kraju bio 0:0.

Od samog starta utakmice, domaćini su pretežno imali loptu u svojim nogama dok su fudbaleri Borca svoju šansu tražili iz kontranapada. U prvom poluvremenu nije bilo preterano šansi na obe strane, izdvajaju se slobodan udarac domaćih sa 17 metara ali lopta završila u živom zidu dok je na drugoj strani posle sjajne lopte Cobora, Puhar izašao oči u oči sa golmanom koji je ipak izašao kao pobednik u ovom duelu.

Na poluvremenu upravo izlazi Puhar a umesto njega je na terenu Dragan Gajinov koji je takođe imao šansu jedan na jedan sa domaćim golmanom ali ni on nije bio uspešan. Pored toga, izgledne šanse u drugom poluvremenu imali su Toškov, glavom posle centaršuta kapitena Kovačevića, ali i Stanojević posle pasa Toškova i sjajnog propuštanja lopte kroz noge Gajinova, no taj šut je ipak izblokiran.

Domaći su takođe imali znatan broj šansi u drugom poluvremenu ali je svaki put kao pobednik izlazio prvi golman Borca na ovom meču Kovanov. Najopasnije šanse domaći su imali na samom kraju, prvu posle kornera i udarca glavom Kovanov je sjajno intervenisao i spasao gol gostiju a potom je u poslednjem napadu domaćih u petercu uleteo u šut domaćem igraču i na taj način osigurao prvi bod u novoj sezoni svojoj ekipi.

Sve u svemu, dosta teška i naporna utakmica za igru ali i zanimljiva za gledanje jer uprkos tome što su nedostajali golovi, obilovala je sa dosta šansi na obe strane, dosta lepih poteza ali i čvrstih startova i duela.

Domaćoj ekipi se zahvaljujemo na gostoprimstvu i fer plej igri, takođe im želimo sreću u nastavku prvenstva a mi se okrećemo sledećoj nedelji i novom gostovanju, ovoga puta u Mihajlovu gde će nas dočekati domaći MSK.


Fotografije sa utakmice možete pogledati OVDE ili u Fotogaleriji.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page