top of page

Radnički 1911 - Borac (A) 0:3

Uknjiženi su prvi bodovi za crveno-plave ove sezone, i to bez kapi znoja, ali bukvalno. Prva pobeda Borca i to na otvaranju tekuće sezone ostaće upamćena po nečemu što se ne viđa jako često na fudbalskim terenima, a to je činjenica da utakmice uopšte nije ni bilo!?!

Došli su crveno-plavi u Jašu Tomić na vreme, kako je i bilo planirano, a tamo ih je zatekla jedna dosta neobična situacija. Predstavnici domaćeg kluba napravili su ozbiljan propust u organizaciji današnje utakmice te istu nisu prijavili nadležnim organima, pa se iz tog razloga utakmica nije ni mogla odigrati. Prema propisima FS Srbije, u ovakvim situacijama utakmica se registruje službenim rezultatom u korist suparničkog tima, ovoga puta aleksandrovačkog Borca.


Kad je već svima bilo jasno da takmičarske utakmice neće biti, ideja oba kluba bila je da se snage ipak odmere zbog prisutne publike, no međutim ni to nije bilo moguće zbog gore navedenog propusta. Na kraju, jedino što je preostalo akterima današnje "utakmice" bilo je to da se upute svojim kućama i čekaju sledeći vikend za odigravanje prvih takmičarskih utakmica u novoj sezoni.


Pobedi se u zube ne gleda, bilo ona izborena na terenu ili za zelenim stolom. Može se reći da je ovo start iz snova za Aleksandrovčane koji će u narednom kolu na svom Lukarelu dočekati Crvenu Zvezdu iz Ruskog Sela.


Zahvalnost na gostoprimstvu i čestitke igračima i upravi Radničkog koji je prethodnih meseci prolazio kroz izuzetno turbolentni period, no izlaz iz ove "nepogode" je na vidiku.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page