Prvog Septembra startuju kadeti

Kadetska selekcija crveno-plavih svoj pohod na titulu prvaka srednje-banatskog okruga kreće od prvog septembra tekuće godine, potvrđeno je iz sedišta Fudbalskog saveza Kikinde.

Kadeti Borca spremni za nove izazove

Nakon izjašnjavanja svih klubova iz četiri opštine srednjeg banata (Kikinda, Žitište, Novi Bečej i Nova Crnja), sastavljena je liga koja će ove godine imati 9 klubova. I ako je na pomenutom sastanku broj klubova potvrđen, do početka prvenstva postoji mogućnost da će se taj broj menjati na više ili manje klubova, tako da bi aleksandrovčani mogli da dobiju još nekog novog protivnika do kraja ovog meseca.


Ukoliko se broj ne bude menjao, crveno-plavi će za protivnike imati prošlogodišnjeg osvajača lige i velikog rivala kikindski ŽAK, zatim OFK Kikindu, Jedinstvo iz Bočara, Jedinstvo iz Novog Bečeja, Kozara iz Banatskog Velikog Sela, Budućnost iz Srpske Crnje, Roham iz Nove Crnje i 1.Oktobar iz Srpskog Itebeja.


Kao što smo već napomenuli, liga bi trebalo da startuje početkom narednog meseca a planirano je da se igra do 27. oktobra kada će uslediti zimska pauza. Prema planu, sezona bi trebala da se nastavi na proleće 2020. godine kada ćemo dobiti novog prvaka kadetske lige.

</