Prvih mesec dana sajta

Gotovo je već prošlo mesec dana od kako je zvanična internet prezentacija Fudbalskog Kluba Borac ponovo na internetu. Rezultati za prvih mesec dana bolji su od očekivanih. Sajt je ponovo visoko kotiran na Google SEO platformi, a polako se integriše i na pretraživačkim alatima socijalnih mreža koje su ipak nešto zahtevnije za obradu, ali daleko popularnije od pomenutog Google.


Statistika za Avgust mesec je svakako za pohvalu. Borčev sajt predhodnog meseca posetilo je nešto više od 1400 jedinstvenih korisnika (jedinstvenih IP adresa). Od 1400 posetilaca, čak 445 je takozvanih „First time visitor“, što bi u prevodu značilo da su na sajt dolazili isključivo iz Google pretrage ili direktnim link kanalom. Nešto više od 1000 jedinstvenih posetilaca su stalni gosti na našem sajtu. Svi oni imaju višednevne posete ili pristupe zvaničnoj internet stranici FK Borac.


Što se tiče lokacija sa kojih su gosti pristupali našem sajtu, naravno prednjači Srbija sa 82% ukupnog saobraćaja u predhodnom mesecu. Zanimljivo je da su nas naši posetioci iz Srbije pratili sa čak 32 različite lokacije (Svaka lokacija predstavlja zasebnu opštinu u Srbiji). Odmah iza Srbije je Nemačka sa 11.5%, odnosno 6 različitih lokacija.Sa nešto manje od 2% slede Grčka, Slovenija, Crnja Gora, Austrija, Sjedinjene Američke Države...Kao i ranije, beležili smo i dosta interesantnih poseta kao što su posete iz Kine, Nigerije, Egipta, Kube, Kanade, ali i pojedinih susednih država.Ako izuzmemo Naslovnu stranicu, najviše poseta u Avgustu mesecu zabelezila je vest sa neodigrane utakmice u Jaši Tomić sa ukupnim šerom od 10.7%. Malo ispod sledi vest o promena u sastavu Borca, a potom izveštaj sa utakmice drugog kola sa Crvenom Zvezdom iz Ruskog Sela. Kad su u pitanju sekcije sajta, najviše se posećivala sekcija Vesti, zatim „Seniori“, pa „Multimedije“ gde su locirane Foto i Video galerija sajta.Kad se podvuče crta na kraju avgusta meseca, Borčev sajt je ukupno bio aktivan više od 178 sati proteklog meseca, a prema statistici, sajt je bio najaktivniji u periodu između 20:00 i 21:00h.


Sajt se i dalje razvija. Svakim danom razvijamo nove segmente i pokušavamo da podignemo ovu prezentaciju na jedan viši nivo. Gotovo svakodnevno se radi na daljoj promociji i širenju sajta. U planu su razne inovacije ali i uvođenje novih sadržaja. Radi se i na novom izgledu naslovne stranice koji će biti aktiviran tokom zimske pauze, ali do tada, još mnogo toga novog...

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo