Prva polusezona novog sajta

Pošto je jesenji deo sezone završen za sve uzraste i kategorije Fudbalskog kluba Borac Aleksandrovo, a ostvareni rezultati se već uveliko sumiraju i analiziraju, ostalo nam je još da objavimo učinak zvaničnog sajta koji je tokom sezone beležio očekivane uspehe. Statistički podaci same internet prezentacije FK Borac za svaku su pohvalu, ali pored statistike moramo se osvrnuti i na sve učinjeno sa ciljem da se sama prezentacija prikaže u pravom svetlu, a to sasvim sigurno ne bi bilo moguće bez dobre organizacije i rada svih ljudi uključenih u ovaj projekat.

Što se tiče statistike, zvanični sajt FK Borac Aleksandrovo beležio je konstantni rast poseta i protoka informacija za vreme trajanja prvog dela sezone. Od samog početka (Avgust mesec) pa do početka ovog meseca, sajt je posećivao sve veći broj posetilaca, a taj broj je išao i do 1600 jedinstvenih IP adresa, odnosno jedinstvenih posetilaca. Zanimljio je da je od svakog predhodnog meseca, od ukupnog broja skoro 90% posetilaca imalo više od jednog ulaska na sajt, što nam dovoljno govori o relanom broju korisnika koji su nas iz nedelju u nedelju verno pratili.

Najposećenija vest u proteklih nekoliko meseci sasvim sigurno je bila vest o prekidu utakmice u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva. Ova vest je napravila izuzetan rezultat od preko 1100 ulazaka, a vest je podeljena na nekoliko društvenih mreža i to u najmanje 20 slučajeva, zbog toga realan prikaz poseta ove vesti nije moguć pošto su mnogi ulasci obavljeni posredstvom trećeg klijenta. Sa dosta manjim procentom poseta prošle su vesti sa utakmica u Jaši i Farkaždinu (obe po 9%), dok je vest o promenama unutar sastava crveno plavih ostala na ispod 7% šera.

Što se stranica tiče, ukoliko izuzmemo Naslovnu stranicu (index), najviše poseta beležila je rubrika „Vesti“, nešto manje rubrike „Seniori“ i „Takmičenja“. a posebno ogromno interesovanje bilo je i za Multimedijalnim sadržajem pa je tako Fotogalerija zabeležila i do nekoliko stotina preuzimanja ili skidanja fotografija sa postavljenih albuma.Sajt je tokom proteklih nekoliko meseci posećivao i dobar broj posetialca iz susednih, ali i nekih egzotičnih zemalja, pa tako beležimo dosta veliki broj poseta iz Nemačke, Slovenije, Grčke, Hrvatske, Sjedinjeih Američkih Država, Rusije... Ukupna broj različitih država iz kojih su nam pristizale posete porastao je na 39, a posebno zanimljive su posete iz Nigerije, Togoa, Eritreje, Kine, Angole i Perua. Da li slučajno ili pak sa namerom, po nekoliko puta od kad smo objavili novi sajt, posete su nam stizale iz ovih zemalja, no one su ostale samo na posetama bez ikakvih daljih kontakata ili potencijalnih ponuda.


Pored statistike, sajt je uspešno prošao i kroz proces poptune adaptacije na Goolge SEO platformi, ali i poptunoj integraciji i sinhronizovanom radu sa društvenim mrežama i multimedijalnim portalima. Posebno nam je drago što smo povećali kvalitet sadržaja na samoj prezentaciji, uvećali broj i protok informacija ali i smanjili broj grešaka na minimum, a one su u ovakvom poslu sasvim normalna pojava.

Pred nama je nova godina, novi izazovi, ali nadamo se i novi uspesi. Naši planovi su podeljeni u dve kolone. Želimo da nastavimo da vas na vreme i što je brže i tačnije obaveštavamo o svemu aktuelnom u samom klubu ali i da proširimo ponudu i ostvarimo nove saradnje koje će nam pomoći u daljim planovima.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo