top of page

Prva pobeda u pripremnom periodu

Juče su fudbaleri Borca odigrali još jednu pripremnu utakmica a protivnik je, kao i prošle nedelje bila ekipa Napretka iz Česterega. Ovoga puta ekipe su odmerili snage u Aleksandrovu, na Lukarelu a rezultat je bio 3:1 u korist crveno- plavih.

Borac je nastupio u sastavu: Kovanov, Kovačević, Tomin, Bicok, Samolov, Bičanin, Grujić, Barbul, Vukmirović, Toškov i Rašeta. U igru su još ulazili: Mahalbašić, Brakus, Aćamović, Halasev, Vladetić, Rakić, Marinac, Zečević i Lakatuš.

Ni na jučerašnjoj utakmici crveno- plavi nisu nastupili u kompletnom sastavu, falilo je nekoliko standardnih igrača iz jesenjeg dela prvenstva ali je trener Medić ipak imao na raspolaganju velik fond igrača koji je pojačan sa nekoliko kadeta. Uslovi za igru su bili nešto bolji nego prošlog vikenda a Aleksandrovčani su ovu utakmicu odigrali mnogo ozbiljnije i ovoga puta koristili svoje šanse. Sve pogotke su postigli u prvom poluvremenu, dva puta je pogađao Toškov, jednom Rašeta koji je bio i u ulozi dvostrukog asistenta dok je njemu za pogodak asistirao Barbul.

Svaki igrač je imao odgovarajuću minutažu i maksimalno je iskoristio. S obzirom da se bliži prvenstvo, tako se i više obraćala pažnja na rezultat a ne samo na igru. U nekim momentima je delovalo dobro i jedno i drugo ali i dalje ima oscilacija. Crveno- plavi nastavljaju sa pripremama, ove nedelje će odraditi četiri treninga a onda sledi u nedelju generalna proba pred prvenstvo, na Lukarelo dolazi ekipa Crvene Zvezde iz Vojvoda Stepe.

Fotografije sa utakmice se nalaze u foto- galeriji a možete ih pogledati i ovde.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page