top of page

Prozivka na Lukarelu

Proteklog vikenda crveno-plavi su startovali sa pripremama za predstojeću takmičarsku sezonu. Novi šef struke, Nikola Delić obavio je prozivku prvotimaca i upoznao ih sa planovima, odnosno ciljevima koji su zacrtani u predstojećoj sezoni. Po završetku prozivke, prvotimci Borca obavili su i prvi trening na dobro pripremljenom travnjaku stadiona Lukarelo.



Prvotimci FK Borac na prvom treningu ove sezone

Kako se i očekivalo, prvom treningu se odazvao veliki broj mladih igrača koji će od samog početka pokušati da se izbore za svoje mesto u timu. Jasno je da je došlo do smene generacije u A timu crveno-plavih, tako da će sem nekoliko starijih igrača, okusnicu tima ove sezone činiti uglavnom mlađi igrači.


Što se tiče igračkog kadra, i ako su pripreme već počele, a prve provere se planiraju već za naredni vikend, za sada nije poznato na koga šef struke livađana računa u potpunosti, odnosno da li postoje neke nove želje i potencijalna pojačanja. Poznato je samo da se na Lukarelo vratio Damir Tomić koji će od ove sezone postati prvi golman crveno-plavih. Tomić je predhodne sezone branio boje Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva koji se takmiči u Vojvođanskoj ligi.


Pored prvotimaca i stručnog štaba, na prvom treningu crveno-plavih prisustvovalo je i nekoliko članova nove uprave kluba, odnosno prijatelja i simpatizera kluba koji su tu već duži niz godina.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page