Prozivka 4. Februara

Aleksandrovčani startuje pripreme za prolećni deo takmičenja u utorak, 4. februara, kada će trener Zečević izvršiti prozivku igrača i održati prvi trening. Razlog kasnijeg početka priprema su radovi u svlačionicama koje će se kompletno renovirati. Za sada, nemamo zvaničnih informacija o pojačanjima. Sto se tiče odlazaka, kao što smo ranije pisali, klub je napustio Živkovic.

Cilj kluba je da izbori status u područnoj ligi i sledeće sezone, da se uigra i pruži šansu igračima iz ovog mesta. Moramo vas podsetiti da klub iz Aleksandrova ove sezone ima jednu od najmladjih ekipa u regionu, što u nekoj meri opravdava nešto slabiji rezultat nego što smo navikli u odnosu na prethodne godine.

FK Borac je klub koji se najduže takmiči u ovom rangu u odnosu na ostale ekipe (ovo je deveta sezona) a nadamo se da će sledeće godine proslaviti jubilej i tako upisati i desetu sezonu u područnoj ligi. Potencijal postoji, ali ekipi predstoji pripremni period u kojem mora da nadoknadi zaostatke i popravi greške koje su pravili u toku sezone.

Najbitnije je da su igrači koji su ponikli u klubu ostali i nadamo se da će u drugoj polusezoni odigrati još bolje nego u prošloj.

Registruj se i postani član sajta

Prijatelji kluba

mz novo 776b.png
cv1.png
opstina 345.png
zajecarsko.png
jelen-logo.png
DND Zastita na radu.jpg
IMG-7af3a4c0c063726aa9e9174406af15ba-V.j
  • White Instagram Icon
  • YouTube - White Circle

Kontakt

Adresa

© Copyright 2019 by FK Borac Aleksandrovo

 

Tel: 023 817 111

Email: boracaleksandrovo@gmail.com

Mihajla Pupina bb,

23217 Aleksandrovo