top of page

Prolećna premijera na Lukarelu

Gotova je duga zimska pauza, konačno je stigao taj vikend u martu kada se nastavlja sezona 2019/2020 Područne fudbalske lige Zrenjanin. U Aleksandrovu je sve spremno za nastavak sezone a fudbaleri Borca započinju prolećni deo na Lukarelu gde će ugostiti poslednjeplasirani Radnički 1911 iz Jaše Tomić. Utakmica će se odigrati u nedelju 08.03.2020. a početak je u 14.30h.

Jasno je da je u ovoj utakmici apsolutni favorit domaćin i sve sem pobede crveno plavih bi veliko neprijatno iznenađenje, budući da su gosti iz Jaše Tomić ubedljivo poslednji bez osvojenog ijednog boda. Gosti prolaze kroz zaista težak period, jesenje utakmica između ova dva kluba čak nije ni odigrana zbog propusta u organizaciji utakmice te je registrovana sa 3-0 u korist Aleksandrovčana.

Prošlogodišnji dueli ova dva tima završeni su ubedljivim pobedama Radničkog 1911 no u odnosu na tad obe ekipe su pretrpele promene pa te rezultate ne bismo trebali uzeti u razmatranja pred sutrašnji duel.

Što se tiče igračkog kadra, FK Borac ulazi kompletan u sutrašnju utakmicu što znači da nema suspendovanih niti povređenih igrača. Pripreme su odrađene, odigrano je nekoliko utakmica, rezultati su bili promenljivi ali ipak svaki igrač je dobio priliku da pokaže koliko se može od njega očekivati ove sezone.

Sezona se nastavlja, Borac se nalazi na 12. poziciji sa osvojenih 18 bodova a prilika da se bodovni saldo uveća je već sutra te pozivamo sve navijače na prolećnu premijeru i da, kao i uvek do sad, bodre crveno plave do nove pobede, koji bi na taj način sjajno otvorili prolećni deo.

Još jednom, utakmica će se odigrati u nedelju 08.03.2020. a početak je u 14.30h.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page