top of page

Presek stanja letnjih priprema

Fudbalski klub Borac je prošle nedelje započeo pripreme za novu fudbalsku sezonu a do sada je održano nekoliko treninga i odigrana jedna trening utakmica. Novi šef struke, Saša Đurić obavio je prozivku prvotimaca i upoznao ih sa planovima, odnosno ciljevima koji su zacrtani u predstojećoj sezoni.

Ekipa je ovog leta počela nešto kasnije sa pripremama a jedan od glavnih razloga za to je nestabilna situacija sa koronavirusom u čitavoj zemlji koja manje- više i dalje traje. Kako se i očekivalo, treninzima se odazvao solidan broj mladih igrača koji će od samog početka pokušati da se izbore za svoje mesto u timu.

Iako je kraj prethodne sezone bio relativno davno, većina igrača je održavala kakvu- takvu formu proteklih nedelja okupljajući se na Lukarelu i igrajući vikendom fudbal na dva manja gola. Upravo zbog toga, tim nije ušao totalno nespreman u ove letnje pripreme. Što se tiče igračkog kadra, iako je start sezone za manje od dve nedelje, za sada nije poznato na koga šef struke Livađana računa u potpunosti.

Plan je da se postojeći kadar dopuni, odnosno više niko ne napusti ekipu. Za sada su jedine promene na golu, ekipu su napustili Dejan Popov i Damir Tomić a na Lukarelo se iz ŽAK-a vratio Stevica Gajinov. O novim promenama, ukoliko ih bude, ćemo vas blagovremeno obaveštavati.



Pripreme se nastavljaju, u subotu nas očekuje kontrolna utakmica protiv omladinaca Radničkog iz Zrenjanina a već sledeći vikend Borac započinje novu sezonu utakmicom u Banatskom Despotovcu protiv domaće Mladosti.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page